Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Кіно повертається до Бучі: дата відкриття та розклад роботи

В суботу, 1 жовтня, кінотеатр Filmax в Бучі, що на бульварі Леоніда Бірюкова, 2 відновлює свою роботу для глядачів. Заклад вперше відкриє свої двері після 24 лютого.

Кінотеатр Filmax в Бучі, що знаходиться в ТРЦ Avenir Plaza, протягом 2-х місяців готувався до відкриття і налагоджував усі комунікації для комфорту гостей.

Кореспонденту Інформатора, адміністратор кінотеатру Олександр Остащенко розповів, що відкриття кінозакладу Filmax відбудеться 1 жовтня, і навіть вже на сайті можна купити квитки.

У суботу перший сеанс буде о 10:00, а останній о 19:00. Аби задовільнити усі вікові категорії та смаки, показуватимуть мультфільми та кінострічки різних жанрів: «Квиток до раю», «Як вони біжать», «Усміхайся», «Аватар», «Покаяння», «Чоловіки на межі нервового зриву», «Кримінальне місто 2», «Інопланетянка», «Круті яйця: Порятунок Африки».

Ціна квитків стартуватиме від 110 грн до 160 грн. А у VIP-залах від 200 грн. Зауважимо, що зараз їхня вартість зменшена на 20 грн, ніж була до 24 лютого.

Також Інформатор поцікавився про роботу кінотеатру під час повітряної тривоги, Остащенко зауважив: «Під час тривоги усі сеанси призупинятимуться, щоб люди могли перейти до найближчого укриття. Якщо тривога буде до 30 хвилин, глядачі зможуть повернутися і додивитися фільм, а якщо довше – сеанс перенесуть на інший час. Глядачі зможуть прийти із цим квитком в інший день».

Раніше ми писали, що кінотеатр в Ірпені відновив свою роботу. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Фото: Filmax.bucha

Нагору