Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Ірпені відкрився відновлений маркет “Пчілка” в районі СМУ

В Ірпені у середу, 28 вересня, відкрився відновлений після руйнування рашистами магазин торгівельної мережі “Пчілка маркет” в районі СМУ за адресою: вул. 10-а Лінія, 1-Б.

Як передає кореспондент Інформатора, на урочисте відкриття об 11:00 зібралося чимало людей.

Адміністрація магазину з нагоди першого дня роботи відбудованого маркету влаштувала для відвідувачів безкоштовну дегустацію продукції власного виробництва торгівельної мережі.

Як повідомила Інформатору керуюча мережею “Пчілка маркет” Олена Гречишкіна, будівля була майже повністю зруйнована під час вторгнення російських окупантів.
“З приходом війни Ірпінь дуже постраждав від рашистів, ця будівля була зруйнована. Цієї стіни (фасадна стіна закладу) зовсім не було… ми з власником цього торговельного центру вирішили, що хочемо відновити цей магазин”, – сказала вона.
Маркет наразі працює у звичайному режимі, відкриті усі відділи, працює відділ власної кулінарії.

Для гостей з нагоди відкриття влаштували дегустацію

Маркет зруйнований рашистами. Фото: Олени Гречишкіної

Зруйнований маркет зсередини. Фото: Олени Гречишкіної

Нагадаємо, до мережі “Пчілка маркет” також входить City Market, розташований у Гостомелі. Популярний серед містян торгівельний центр став сумною візитівкою понівеченого Гостомеля – саме біля нього точилися запеклі бої у перші дні рашистського вторгнення.

City Market у Гостомелі

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександр Кульбачний

Нагору