Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Ірпені книгозбірні подарували 450 нових книг з нагоди Дня бібліотек

В Ірпені міська книгозбірня в рамках акції “Подаруй бібліотеці книгу” отримала майже 450 нових україномовних книг від місцевих жителів з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Telegram-канал Ірпінського міського голови Олександра Маркушина.

В дописі мер міста повідомив, що міська книгозбірня в Ірпені отримала майже 450 нових україномовних книг в рамках акції “Подаруй бібліотеці книгу”, а також нову літературу отримали й сільські бібліотеки Ірпінської громади.

“А все тому, що мешканці Ірпінської громади добре розуміють наскільки важливі, навіть під час війни, українська книга, українська література, українська мова. Я б, навіть, сказав – особливо під час війни!”, – наголосив Маркушин.

До речі, саме під час війни в Ірпені з’явилася нова бібліотека, яка знаходиться у модульному містечку “Дубки”.

Ірпінський міський голова додав: “Я щиро дякую всім, хто долучився до цієї прекрасної акції. І окремо сьогодні хочу подякувати нашим бібліотекарям – за відданість своїй справі, за духовне оздоровлення мешканців нашої громади у цей непростий для нас всіх час, за можливість спілкуватися, розвиватися і разом пізнавати нове”!

Подаровані книги

Олександр Маркушин, працівники міської ради та бібліотеки

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель) “!

Анна Вусань

Фото: Telegram-канал Олександра Маркушина

Нагору