Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Гостомельській ОТГ розпочали відновлення пошкоджених війною віконних блоків

У Гостомельській об’єднаній територіальній громаді розпочали процес відновлення пошкоджених війною віконних блоків у будівлях.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Гостомельську селищну військову адміністрацію.

Згідно повідомлення Гостомельської СВА, у четвер, 29 вересня перша партія віконних конструкцій надійшла в Культурно-оздоровчий комплекс.

Сьогодні другу партію вікон отримав Гостомельський будинок культури “Чотири леви”.

Ці об’єкти відновлюються у першу чергу, оскільки вони також є пунктами видачі гуманітарної допомоги населенню.

Також зараз тривають обмірювальні роботи для заміни вікон у будинках приватного сектору у всіх населених пунктах громади, повідомляє СВА.

Як повідомляв Інформатор, у Гостомелі у місцевій амбулаторії лікарі Національної академії медичних наук України почали проводити регулярні виїзні консультації пацієнтів.

Також ми писали про те, що 1 вересня в Гостомелі розпочали відновлювати зовнішнє вуличне освітлення. “Згодом в нашій громаді підключатимуться всі наявні мережі зовнішнього освітлення”, – зазначав тоді керівник ГСВА Сергій Борисюк.

Водночас, як повідомляє Інформатор, станом на 30 вересня, система вуличного освітлення та світлофори у Гостомелі не працюють.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександр Кульбачний

Фото:  Telegram-канал ГСВА

Нагору