Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ТРЕШ

Вбив та розчленував сина: нові подробиці резонансного вбивства на Бучанщині

За процесуального керівництва прокурорів Києво-Святошинської окружної прокуратури розкрито резонансний злочин – вбивство молодого хлопця, частини тіла якого були знайдені в різних територіальних громадах Бучанського району.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Telegram-канал начальника ГУНП в Київській області Андрія Нєбитова.

28 вересня у лісі поряд із селом Білогородка виявили оголене  тіло молодого чоловіка з відсіченою головою. Загиблим виявився 28-річний переселенець із Харкова, який через війну переїхав до батька в Бучанський район. Чоловік намагався почати нове життя, збирався будувати будинок.

Але на вихідних між родичами виник конфлікт, в результаті батько вдарив сина. Від отриманих травм той загинув на місці. Після цього батько взяв ніж і відрізав сину голову, далі вивіз оголене тіло якомога далі від будинку та намагався приховати сліди злочину: змив кров, сховав останки.

Правоохоронці Київщини знайшли тіло і  затримали зловмисника за кілька хвилин до того, як він намагався покінчити життя самогубством.

Загиблий хлопець

Тіло загиблого

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель) “!

Анна Вусань

Фото: Telegram-канал Андрія Нєбитова

Нагору