Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Гостомельській ОТГ змінився графік видачі допомоги від Червоного Хреста

У Гостомельській ОТГ змінився графік реєстрації для видачі фінансової допомоги жителям громади за програмою міжнародного комітету Червоного Хреста.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Гостомельську селищну військову адміністрацію.

Реєстрація мешканців на грошову допомогу буде здійснюватися в населених пунктах громади.

Графік реєстрації:

  • Мощун – 4 жовтня з 10:00 до 16:00: вул. Вишнева, 2.
  • Горенка – 4-5 жовтня з 10:00 до 16:00: вул. Івана Франка, 125-А.
  • Гостомель – 10-13 жовтня з 10:00 до 16:00: вул. Свято-Покровська, 220.

Для включення у програму потрібно:

  1. Постійно перебувати у населеному пункті, де була відкрита дана програма;
  2. Мати зруйноване, або пошкоджене житло ( більше 30%) через військові дії та продовжувати проживати в цих квартирах, будинках;
  3. Якщо один чи декілька членів домогосподарства втратили та досі не поновили основне джерело доходу через війну –  роботу чи бізнес (підтверджується документально: запис у трудовій книжці, довідка від працедавця, інше).

Як повідомляла Гостомельська СВА, із собою обов’язково мати:

Паспорт, ІНН всіх членів родини, свідоцтва про народження дітей, довідку про фактичне місце проживання з ЦНАП, банківські реквізити з IBAN, обов’язково довідку чи акт, що підтверджує пільги.

Як повідомляв Інформатор, у Гостомелі 1 жовтня вперше після російської окупації відновили роботу світлофори на одній з головних вулиць – на перехресті Варшавської траси біля City Market.

Також у Гостомельській об’єднаній територіальній громаді розпочали процес відновлення пошкоджених війною віконних блоків у будівлях.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександр Кульбачний

Нагору