Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У центрі Бучі знову перекрили рух: чому й чи надовго

Проїзд бучанською вулицею Енергетиків знову ускладнено: бетонні блоки й обмежувальні знаки на початку вулиці змушують водіїв шукати спосіб оминути це місце. Усе через ремонт п’ятиповерхівки, яка зазнала суттєвих пошкоджень внаслідок обстрілу в лютому цього року.

Як повідомляє Інформатор зі слів начальника інспекції з благоустрою Бучанської міськради Ярослава Дученка, повністю проїзд вулицею Енергетиків відновлять наступного понеділка, 17 жовтня. До кінця ж цього тижня, щоби не створювати додаткові незручності для автомобілістів, рух перекриватимуть не повністю. Транспорт будуть скеровувати різними сторонами вулиці через день.

Капітальний ремонт на розі вулиць Енергетиківа та Вокзальної розпочали минулого тижня. Будинок на Енергетиків, 2, де розміщені Публічна бібліотека, коворкінг-Буча PORTAL та КП “Бучасервіс”, зазнав серйозних руйнувань у першні дні повномасштабної російської агресії: його обстріляла колона важкої техніки, що намагалася прорватися вулицею Вокзальною. Верхні поверхи й дахове покриття будинку вигоріли, для їхнього відновлення задіюють висотну будівельну техніку, яка й перекриває рух вулицею Енергетиків.

Відновлювальні роботи на Енергетиків, 2

Раніше Інформатор писав, що в Бучі вже частково перекривали рух на вулиці Енергетиків.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель) “!

Оксана Лук’яненко, Юлія Полянська

Фото/відео: Назар Шершень

Нагору