Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

На Бучанщині від бойових дій та окупації пошкоджено майже 17 тис. об’єктів: Олексій Кулеба

У п’ятницю, 7 жовтня, голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба приїхав у Бучанський район та провів нараду з очільниками району, головами тергромад, керівниками структурних підрозділів районної військової адміністрації та силових структур району.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Київську обласну військову адміністрацію.

На нараді розглянули питання, які стосувалися організації захисту району: відбудову та відновлення життєдіяльності, зокрема стан обстеження, відновлення пошкоджених об’єктів, організацію безпечного освітнього процесу та стан готовності до опалювального сезону.

«Бучанський район найбільше постраждав від бойових дій та окупації – там пошкоджено майже 17 тисяч об’єктів. Тому відновлення району є важливим питанням на порядку денному. Окремо акцентував увагу на проблемних громадах – Гостомельська та Бородянська. Керівники цих населених пунктів додатково звітуватимуть по виконаній роботі. Окрім того, безпекова ситуація залишається пріоритетною для всіх нас», – наголосив Олексій Кулеба.

Також на нараді Олексій Кулеба представив нового керівника Бучанської районної військової адміністрації – Данила Мавлянова.

Раніше ми повідомляли, що Голова оборонного комітету бундестагу Марі-Агнесс Штрак-Циммерман відвідала Гостомель.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель) “!

Анна Вусань

Фото: КОВА

Нагору