Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Гостомельський центр первинної меддопомоги отримав партію препаратів від благодійників

Центр первинної медико-санітарної допомоги Гостомельської селищної ради у четвер, 13 жовтня, отримав партію медичних препаратів від благодійників за сприяння Київської обласної військової адміністрації.

Як повідомила Інформатору очільниця Центру первинної меддопомоги Олена Юзвак, передача ліків відбулася в рамках робочої поїздки до Гостомеля голови Бучанської районної державної військової адміністрації Данила Мавлянова.

Зокрема, керівник благодійної організації “БО “Родина – Україна” Назар Збіглей передав партію медичних препаратів, які потребує мережа закладів, що входять до Гостомельського центру первинної медико-санітарної допомоги.

За словами Юзвак, також у ході візиту керівник Бучанської РВА Мавлянов пообіцяв сприяння у своєчасному забезпеченні потреб закладів первинної ланки охорони здоров’я громади Гостомеля.

Як повідомляв Інформатор, у Гостомелі у місцевій амбулаторії лікарі Національної академії медичних наук України почали проводити регулярні виїзні консультації пацієнтів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександр Кульбачний
Фото: Олена Юзвак

Нагору