Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

На Київщині дистанційне навчання продовжили на тиждень

У Київській області навчання в усіх закладах освіти наступного робочого тижня продовжиться в дистанційному режимі.  Причина – посилена загроза російських ракетних обстрілів.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Київську обласну військову адміністрацію.

Навчальні заклади Київщини, а отже й БІГ-регіону зокрема, наступного тижня, з 17 по 21 жовтня, продовжать працювати в дистанційному форматі. Так вирішили на засіданні оперативного штабу Ради оборони Київської області 13 жовтня з огляду на посилену загрозу атак із повітря з боку російської федерації.

Ідеться про всі навчальні заклади: загальної середньої, дошкільної, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти, – будь-яких форм власності.

Про зміни в навчальному процесі Київська ОВА обіцяє поінформувати додатково й закликає не нехтувати сигналами повітряної тривоги та правилами безпеки.

Водночас заклади освіти Києва з 17 жовтня працюватимуть у змішаному форматі: доступні будуть і онлайн, і офлайн форми навчання.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Київську міську держадміністрацію.

Навчальні  заклади почнуть працювати офлайн, а от відправляти туди дітей чи залишити їх удома – вирішуватимуть батьки.

Ті, хто до 10 жовтня ходив до садочка, школи, ліцею чи університету в Києві, за бажання можуть повернутися до  офлайн-навчання.

Ті, хто не може або не бажає з якихось причин наступного тижня ходити до закладу освіти, можуть навчатися дистанційно.

Як повідомляв Інформатор, освітні заклади Київщини перевели на дистанційне навчання після масованих ракетних ударів, які росія завдала по території України в понеділок, 10 жовтня.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Оксана Лук’яненко

Фото: Drogmedia

Нагору