Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

“Укрпошта” оголосила конкурс на ескіз кращої різдвяної марки

15 жовтня компанія “Укрпошта” оголосила конкурс на створення ескізу нової поштової марки «З Різдвом Христовим та Новим роком!».

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Telegram-канал генерального директора “Укрпошти” Ігоря Смілянського.

“До деяких речей треба готуватись завчасно: Кримський Міст, Русскій воєнний корабль, іді…!, а тепер і Новий Рік та Різдво. І вони точно прийдуть і новий рік точно буде кращим, ніж попередній. А тому – ми оголошуємо конкурс на кращу марку до новорічних та різдвяних свят. І саме Ви можете стати автором тієї марки, яка увійде в домівки українців тут і за кордоном, в окопи та шпиталі. Яка тема? На Ваш розсуд. Ми — вільна країна і Ваша творчість нічим не обмежена”, – написав Смілянський.

Умови конкурсу:

  • Дедлайн: надсилати роботи з 15 по 25 жовтня на це посилання;
  • У ескізі мають бути наявні основні різдвяні та новорічні символи, національний колорит, а також традиційні українські святкові атрибути;
  • малюнок чи графічний макет з візуалізацією в електронному вигляді у форматі JPEG, 300 dpi.

Випуск різдвяної поштової марки вже став традицією для “Укрпошти”.

“Якщо у вас є друзі-художники або ілюстратори, не забудьте їм розповісти про цей конкурс”, – йдеться у дописі Смілянського.

Раніше ми повідомляли, що «Укрпошта» випустить нові марки до Дня захисників та захисниць.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель) “!

Ірина Мисюра 

Нагору