Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Гостомелі волонтери та Червоний Хрест проводять безкоштовні заняття для дітей в Школі мистецтв

Волонтери благодійного фонду “Перемога України” спільно з Червоним Хрестом проводять безкоштовні регулярні заняття для дітей у Школі мистецтв в Гостомелі.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на сайт  благодійного фонду “Перемога України”.

Волонтери спільно з Червоним Хрестом проводять заняття для дітей віком від 3-х до 12-років. Групові творчі заняття з малювання та творчості проходять в рамках арт-терапії і спрямовані на покращення психоемоційного стану дітей в умовах війни. Заняття проходять у невеликих групах у форматі, де діти отримують приємні подарунки, які мотивують та підтримують. На заняттях діти мають можливість індивідуально та самостійно виразити себе. За бажанням, під час занять викладачі надають дітям базову академічну навчальну інформацію. Викладачами в Школі мистецтв є художник Сергій Редьога, який закінчив  Харківську державну академію дизайну та мистецтв, а також Анастасія Койда – практичний психолог по роботі з дітьми та їх батьками. Заняття проходять безкоштовно за попереднім записом.

Заняття в Школі мистецтв. Гостомель.

Середа:

15:00 -16:00 – діти віком від 3 до 5 років;

16:00-17:00 – діти віком від 6 до 12 років.

Субота:

12:00 – 13:00 – діти віком від 3 до 5 років;

13:00 – 14:00 – діти віком від 6 до 12 років.

Психолог – Анастасія Койда

Адреса: смт. Гостомель, вул. Свято-Покровська, 127-а. Записатися та отримати додаткову інформацію ви зможете за номером 050 145 93 41.

Як повімовляв Інформатор, Волонтери подарували Гостомелю “Мрію” на День народження.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель) “!

Ірина Мисюра

Фото: благодійний фонд “Перемога України”

Нагору