Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Учні Ірпінської початкової школи “Котигорошко” прикрасили пошкоджені паркани міста

Учні Ірпінської початкової школи “Котигорошко” прикрасили пошкоджені паркани на вулицях Ірпеня.

Як передає кореспондент Інформатора, створила цей проєкт директор початкової школи Наталія Череднюк, яка сама є художником.

Перед цим, 12 жовтня діти оздоблювали паркан на вулиці Квітковій кульбабками і метеликами, а сьогодні – по вулиці Личака. Цього разу малюки малювали мальви, які є символом любові до землі, народу та рідного дому.

Артем, 8 років : “Перед цим ми малювали кульбабок, метеликів, бджілок на іншому паркані. Мені дуже подобається малювати”.

Мальви – символ любові до землі.

Наталія Череднюк періодично займається декором зупинок та парканів з різними дітьми.

“Мабуть, ініціаторами були жителі Ірпеня. Вони знають, що ми малюємо. Першою мене запитала пані Галина Соколова, щоб ми їй на Квітковій намалювали. Ми сказали – так, ми зможемо! Мені цікаво малювати, але хочеться цьому і діток навчити, тому все робили разом з ними. Все геніальне можна зробити дуже просто”, – говорить Череднюк.

Організатори роблять це безкоштовно за власні кошти для місцевих жителів. Кожний бажаючий може звернутися до приватної домашньої школи “Котигорошко”, або зателефонувати за номером директора Наталії Череднюк: +(380)67 740 17, аби у вашому дворі паркани “вкривалися квітками”.

 

Діти прикрашають паркан

Прикрашений паркан в місті Ірпінь

Як повідомляв Інформатор, на Київщині на залізничному вокзалі відкрили фотовиставку “Область Героїв“.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель) “!

Ірина Мисюра

Фото: Наталія Череднюк

Нагору