Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Бучанщину відбудовують після наступу рашистської армії та окупації

Бучанський район відновлюється після активних бойових дій та окупації на початку повномасштабного вторгнення російської армії. Багатоквартирні та приватні будинки, заклади соціальної сфери й інфраструктурні об’єкти відбудовують і державним коштом, і за участі благодійників.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Київську обласну військову адміністрацію.

Натепер у регіоні загалом відбудовано понад три тисячі об’єктів, ще більш як півтори тисячі відновлюють зараз. Зокрема у відремонтовані домівки повернулися мешканці 300 багатоповерхівок та понад 1700 приватних будинків. Відбудовують і знищені рашистами лікарні та поліклініки. Будівельники працюють у 64 школах та 30 садочках області.

Кошти на відновлення виділяють із резервного фонду держбюджету, – повідомили в КОВА, – долучаються до відбудови регіону й міжнародні організації та фонди.

Раніше Інформатор писав, що Кабмін виділив 300 млн грн на першочергові ремонти критичної інфраструктури Київської області, а в Бучанській громаді триває відновлення зруйнованого житла.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Оксана Лук’яненко
Відео: Telegram-канал Київської ОВА

Нагору