Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Бучанській громаді триває відновлення зруйнованого житла – мер

Бучанський міський голова повідомив, що в громаді триває відновлення зруйнованого житла. Будівельні бригади ремонтують багатоквартирні будинки та приватні домоволодіння. 

Про це пише Інформатор з посиланням на Telegram-канал Бучанського міського голови Анатолія Федорука.

За словами мера, 116 приватних будинків вже повністю відновлені, а у 127 будинках розпочато роботи: завезені будівельні матеріали і бригади стали до роботи, також у 148 домоволодіннях тривають підготовчі роботи для відбудови.

Днями розпочали ремонт дахів за такими адресами:

  • вулиці: Енергетиків, 2; Грушевського, 1/1; Жовтнева 3/3; Шевченка, 38-б; Водопровідна, 53-а; Старояблунська, 54 та 56.

Також триває ремонт під’їздів та заміна вікон за такими вулицями:

  • Центральна, 39; Островського, 34; Польова, 22; Яблунська, 203-в; Енергетиків, 2; Героїв Майдану, 15.

Плоскі покрівлі ремонтують в селі Гаврилівці на вулицях Садова, 1,6,7,8, Шевченка, 2,6. А в Бучі по вулиці Водопровідна, 62.

Також сьогодні Голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба виклав відео ремонту пошкоджених житлових будинків у Бучі.

Раніше ми писали, що проїзд бучанською вулицею Енергетиків знову ускладнено через ремонт п’ятиповерхівки, яка зазнала суттєвих пошкоджень внаслідок обстрілу в лютому цього року.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель) “!

Анна Вусань

Фото: Назар Шершень

Нагору