Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Горенці завершили підготовку до встановлення модульного містечка

У селі Горенка Гостомельської територіальної громади завершується підготовчий етап до встановлення шести секцій модульних будиночків для громадян, які втратили житло під час збройної агресії росії.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Гостомельську селищну військову адміністрацію.

За даними ГСВА, модульні будинки на цій локації у Горенці почнуть монтувати з 26 жовтня.

Заступник начальника ГСВА Сергія Борисюка Віталій Кучерук після огляду майданчика під тимчасове житло зазначив, що підготовлено всі фундаменти для цих житлових споруд.

До майбутнього модульного містечка вже підведено мережу водопостачання та каналізації.

Після монтажу модульних будинків буде підведено електропостачання та завершено монтаж всіх комунікацій, необхідних для тимчасового проживання людей, які втратили житло.

Будиночки почнуть монтувати з 26 жовтня

Як повідомляв Інформатор, у Горенці триває ремонт мереж водопостачання. Комунікації були серйозно пошкоджені під час бойових дій на початку повномасштабної російської агресії.

Раніше ми також писали про те, що в вересні в Гостомелі жителі модульного містечка вимагали його перенесення в безпечніше місце, а також про те, що в Ірпені 13 серпня офіційно відкрили тимчасове модульне містечко на території санаторію “Дубки”.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Олександр Кульбачний
Фото: ГСВА

Нагору