Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Як залюбитися в українську мову: безплатний онлайн-курс для всіх охочих

Студія онлайн-освіти Educational Era (EdEra) запустила безплатний курс для людей, які не впевнені втому, що хочуть перейти на українську мову. Курс «МовиТи» про те, як залюбитись в українську. 

Розробляли його фахівці для всіх, хто вчив мову в школі та університеті, проте мало послуговувався нею в повсякденні. Для тих, хто давно хоче говорити українською, але боїться здатися смішним чи робити помилки. А також для тих, хто вагається: переходити на українську чи ні.

Про це Інформатор пише із посиланням на організаторів навчальної програми освітній проєкт EdEra. Курс «МовиТи» допоможе пізнати українську мову в усіх її барвах: із суржиком, афоризмами, варіативною вимовою й навіть лайкою. Експерти намагатимуться зробити так, щоб українська стала колежанкою для всіх, хто цього забажає.

Як зазначають розробники, програма курсу розрахована на 5 модулів:

  • чому страшно переходити на українську мову;
  • чому помилки — це навіть добре;
  • як легко розширити свій словниковий запас;
  • чому жива мова відрізняється від літературної й чому це круто;
  • чому ми вивчаємо мову протягом усього життя.

Крім того під час навчання мовним досвідом поділяться телеведучий, блоґер, громадський діяч Олександр Педан та лідер гурту «Антитіла», доброволець ТРО ЗСУ Тарас Тополя.

Пройти курс безплатно можна тут.

Олександр Педан і Тарас Тополя

Освітня платформа EdEra запустила безплатний онлайн-курс «МовиТи»

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Никоненко Інна 

Фото: ed-era.com 

Нагору