Коломия До сайту

Як залюбитися в українську мову: безплатний онлайн-курс для всіх охочих

Студія онлайн-освіти Educational Era (EdEra) запустила безплатний курс для людей, які не впевнені втому, що хочуть перейти на українську мову. Курс «МовиТи» про те, як залюбитись в українську. 

Розробляли його фахівці для всіх, хто вчив мову в школі та університеті, проте мало послуговувався нею в повсякденні. Для тих, хто давно хоче говорити українською, але боїться здатися смішним чи робити помилки. А також для тих, хто вагається: переходити на українську чи ні.

Про це Інформатор пише із посиланням на організаторів навчальної програми освітній проєкт EdEra. Курс «МовиТи» допоможе пізнати українську мову в усіх її барвах: із суржиком, афоризмами, варіативною вимовою й навіть лайкою. Експерти намагатимуться зробити так, щоб українська стала колежанкою для всіх, хто цього забажає.

Як зазначають розробники, програма курсу розрахована на 5 модулів:

Крім того під час навчання мовним досвідом поділяться телеведучий, блоґер, громадський діяч Олександр Педан та лідер гурту «Антитіла», доброволець ТРО ЗСУ Тарас Тополя.

Пройти курс безплатно можна тут.

Олександр Педан і Тарас Тополя

Освітня платформа EdEra запустила безплатний онлайн-курс «МовиТи»

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Никоненко Інна 

Фото: ed-era.com