Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Гостомелі сьогодні прощатимуться із 27-річним захисником Анатолієм Семенюком, який загинув за Україну

У Гостомелі у вівторок, 25 жовтня, прощатимуться із 27-річним захисником Анатолієм Семенюком, який загинув за Україну на Донеччині.

Про це пише Інформатор із посиланням на Гостомельську селищну військову адміністрацію.

За даними ГСВА, болісну новину повідомила староста Українківського округу Малинської громади Тетяна Стадченко, інформацію офіційно підтвердив й військовий комісар, підполковник Олександр Сердюк.

Житель с. Українки Малинської громади, старший навідник гранатометного взводу відділення гранатометного взводу механізованого батальйону однієї з військових частин ЗСУ Анатолій Семенюк загинув смертю хоробрих 19 жовтня поблизу Авдіївки Донецької області.

Семенюк, 1995 року народження, навчався в Українківській школі, займався спортом. Після школи закінчив Національний університет біоресурсів і природокористування за спеціальністю «рибоводство та аквокультура». Працював фасадчиком. Займався і мав успіхи з ушу-санда (китайське бойове мистецтво).

Анатолій з вагітною дружиною жили в Гостомелі, де й дотепер мешкає жінка. Мати із сестрою проживають в Бучі.

Прощання з загиблим відбудеться сьогодні о 12:00 за адресою: Гостомель, вул. Ярослава Мудрого 1. Обряд захоронення – на Центральному кладовищі в Гостомелі о 12:30.

Анатолій Семенюк

Щирі співчуття рідним і близьким Героя.

Як повідомляв Інформатор, у Бучі 13 жовтня на Алеї Слави місцевого кладовища прощалися із 41-річним захисником, бучанцем Василем Курбетом, який загинув в боях за Україну.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Олександр Кульбачний

Нагору