Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Біля Немішаєвого виявили тіло ще одного вбитого окупантами мирного жителя

У Бучанському районі виявили тіло цивільного, вбитого під час окупації. Це вже третій такий випадок за останній тиждень.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Бучанське райуправління поліції.

Останки знайшли в лісі неподалік Немішаєвого місцеві жителі. “Під час огляду трупа поліцейські встановили, що чоловік загинув саме під час окупації”, – повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Зріст чоловіка — приблизно 190 см, розмір ноги — 43. Був одягнений у синю куртку, сині джинси, чорні туфлі, темне спіднє. Також у нагрудній кишені куртки був православний хрестик.

Поліція звертається до громадян: якщо ви впізнали речі загиблого й можете надати інформацію для встановлення його особи, зателефонуйте на «102».

Убитий окупантами чоловік був одягнений у синю куртку. У кишені був хрестик

Поліція просить відгукнутися тих, хто впізнає ці речі й зможе допомогти встановити особу загиблого

Упродовж тижня це вже втретє поліція знаходить у цьому районі тіло цивільного, вбитого рашистами під час окупації. Раніше Інформатор писав, що тіла мирних жителів знайшли біля Клавдієвого-Тарасового та неподалік Михайлівки-Рубежівки.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоби оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)! 

Ірина Мисюра

Відео, фото: Бучанське районне управління поліції

Нагору