Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Енергетики ліквідують наслідки ракетної атаки

Внаслідок ракетних ударів по українській енергосистемі чимало споживачів від ранку без світла. Це вже не стабілізаційні відімкнення за графіком, а локальні обмеження на час ліквідації аварій.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на «Укренерго».

Вранці росіяни знову завдали масованого ракетного удару по об’єктах енергетичної інфраструктури України в цілому, й у Київській області зокрема. Нові пошкодження ще більше ускладнили енергетичну ситуацію.

Стабілізаційні графіки погодинних відімкнень, запроваджені з 6:00, скасовано. Натомість запроваджено локальні обмеження електропостачання, щоби ліквідувати аварії. Надалі обмеження будуть регулювати залежно від ситуації.

Енергетики звернулися до громадян із проханням і далі ощадливо споживати електроенергію. «Наші ремонтні бригади почали усувати пошкодження там, де дозволили військові. Допомогти їм може кожен, у кого зараз є світло. Економне споживання допоможе втримати баланс в енергосистемі й не допустити аварійних пошкоджень електромереж через перенавантаження», – йдеться в повідомленні «Укренерго».

Як раніше застерігав Інформатор, влада Київщини закликає громадян підготуватися до тривалої відсутності електрики.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Оксана Лук’яненко

Нагору