Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Заправити електромобіль за відсутності електрики в Ірпені: чи реально?

Ірпінь проживає понеділок в умовах відсутності електропостачання. У власників автівок на електриці виникли проблеми з заряджанням.

Ранок понеділка, 31 жовтня, для ірпінців розпочався не лише з повітряної тривоги, а й із відсутності електропостачання. Окрім побутових незручностей це стало ще й проблемою для власників машин на електриці.

Електрозаправки в Ірпені за умов тотального блекауту після ракетної атаки рашистів не працювали. Про це свідчили дані мобільних застосунків різних операторів, що надають таку послугу.

Коли о 13:40 подекуди в місті стало з’являтися світло, почали працювати й заправки. Як повідомляють читачі Інформатора, дані мобільних застосунків відповідають дійсності.

Щоправда, заправитися електрикою однак було неможливо. Адже системи оплати працюють тільки зі стабільним інтернетом, а його не було. Тому ні через застосунок, ні банківською картою здійснити оплату було неможливо.

Проблем у власників траспорту на традиційніших видах пального було менше, але теж не без них. Заправити своїх “конячок” змогли лише ті водії, котрі мали в гаманцях готівку: через слабкий інтернет банківські термінали не працювали.

Енергопостачальник в умовах енергетичної кризи й частої відсутності електрики закликає громадян тримати постійно зарядженими свої ґаджети, як от смартфони, ноутбуки та павербанки. Інформатор додає в цей перелік ще й електромобілі.

У понеділок, 31 жовтня, в умовах відсутності світла в Ірпені власники електромобілів зіткнулися з проблемою неможливості заправити авто

Електрозаправки в Ірпені в першій половині дня не працювали

Про те, що електрозаправки не працюють, свідчили й дані мобільних застосунків

На табло заправних колонок можна було побачити лише відображення електростовпів

Ближче до 14:00, коли по Ірпеню стало з’являтися світло, застосунок повідомив про початок роботи електрозаправок

Але навіть на робочій заправці електромобіль зарядити було неможливо, адже без інтернету не було змоги оплатити послугу

Як раніше повідомляв Інформатор, енергетики ліквідують наслідки ракетної атаки.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Оксана Лук’яненко, Інна Никоненко

Нагору