Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Ірпінь та Бучу відвідала президентка Греції Катерина Сакелларопулу

Президентка Греції Катерина Сакелларопулу в рамках офіційного візиту до України сьогодні, 3 листопада, відвідала Ірпінь та Бучу.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Бучанську міську раду.

Під час візиту до Бучі вона відвідала Храм Андрія Первозванного, де оглянула фотовиставку «Одна війна – різні історії» та місце масового захоронення безневинно вбитих бучанців.

Заступниця Бучанського міського голови Михайлина Скорик-Шкарівська та настоятель Храму отець Андрій розповіли про злочини, які скоїли росіяни під час окупації Бучі, як російські військові катували мирних жителів, а білі пов’язки не гарантували місцевим збереження життя.

«Про те, що сталося у Бучі та інших містах України має знати весь світ. Греція та країни Європи будуть і надалі підтримувати Україну, адже зараз ми всі разом боремось за весь демократичний світ», – сказала президентка Греції.

Сакелларопулу також відвідала Ірпінь, де міський голова Олександр Маркушин розповів їй про воєнні злочини російської армії в нашому регіоні та попросив допомоги Греції у відбудові житлового фонду Ірпеня.

Заступниця Бучанського міського голови Михайлина Скорик-Шкарівська та настоятель Храму отець Андрій розповіли про злочини росіян під час окупації Бучі

Катерина Сакелларопулу побувала у Храмі Андрія Первозванного, де оглянула фотовиставку «Одна війна – різні історії»

Олександр Маркушин розповів Катерині Сакелларопулу про воєнні злочини російської армії в Ірпені

Раніше Інформатор повідомляв, що Ірпінь відвідав генеральний секретар Європарламенту разом з делегацією дипломатів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Ірина Мисюра

Фото: Бучанська міськрада, Олександр Маркушин

Нагору