Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Червоний Хрест виділить Ірпеню 45 млн грн на реконструкцію пошкодженої каналізації міста

Міжнародний Комітет Червоного Хреста виділить Ірпеню понад 45 млн грн на реконструкцію пошкодженої каналізаційної мережі міста та інших господарчих об’єктів “Ірпіньводоканалу”.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Telegram-канал міського голови Ірпеня Олександра Маркушина.

Згідно повідомлення, сьогодні, 3 листопада, Маркушин разом із керівником інженерного відділу субделегації МКЧХ в Україні в Київській області Богданом Косяковим підписали меморандум, в рамках якого Червоний Хрест виділяє понад 45 мільйонів гривень на вказані цілі.

Маркушин також нагадав, що навесні 2022 року Червоний Хрест вже виділяв понад 20 млн грн на облаштування водогону з Києва в Ірпінь. Крім того, організація передала “Ірпіньводоканалу” чотири одиниці великогабаритної спецтехніки, два робочі автомобілі для КПП “Теплоенергопостач” й зараз фінансує реконструкцію покрівель в чотирьох багатоквартирних будинках міста та заміну вікон у ще двох.

Як повідомляв Інформатор, в Ірпені на пошкоджених під час бойових дій будинках ремонтують дахові покриття. Майстри працюють навіть у вихідні. Фінансово відновлювальні роботи підтримали міжнародні благодійники.

Інформатор також писав, що у Бучі відбудовують зруйновану рашистами 5-поверхівку на Києво-Мироцькій, а також, що Франція допоможе відбудувати військове містечко в Гостомелі, а в Блиставиці відкрили школу, відбудовану за сприяння американської місії GEM.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Олександр Кульбачний

Нагору