Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Гостомелі затримали злодія, який обікрав крамницю

У Гостомелі поліція затримала чоловіка, який обікрав продуктову крамницю.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Бучанське управління поліції.

За даними правоохоронців, 2 листопада, близько 23-ї години, до поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий проник в один з продуктових магазинів Гостомеля. На місце прибула патрульна поліція спільно з пішим патрулем та офіцером Ірпінської громади. Вони виявили пошкоджені двері та безлад усередині магазину й відразу розшукали крадія. Ним виявився 31-річний чоловік, у якого виявили два пакети з продуктами, алкоголем та тютюновими виробами. Він зізнався, що заліз до магазину та викрав товар.

Крадія помістили до ізолятора тимчасово тримання, за фактом крадіжки в умовах воєнного стану слідчі розпочали досудове розслідуванні (ч. 4 ст. 185 ККУ). Затриманому загрожує до 8 років за ґратами.

За минулу добу громади Бучанщини патрулювали 38 додаткових нарядів поліції та представників добровольчих формувань. Загалом же 350 нарядів поліції заступає на службу на Київщині щоденно.  Нині ж задля безпеки громадян у темну пору доби поліція Київщини буде виводити на вулицю ще додатково 150 нарядів.

У злодія було два пакети з продуктами, алкоголем, тютюновими виробами. Він зізнався, що заліз до магазину та викрав товар.

Раніше Інформатор писав, що в Ірпені поліція затримала аптечного злодія.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Ірина Мисюра

Фото: Бучанське районне управління поліції

Нагору