Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Мощуні та Пущі-Водиці у четвер планують повністю відновити електрику. Начальник ГСВА Борисюк оглянув зруйновані підстанції

В селищі Мощун та Пущі-Водиці відновлюють електропостачання. Начальник Гостомельської селищної військової адміністрації Сергій Борисюк провів огляд зруйнованих підстанцій.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Гостомельську СВА.

Згідно повідомлення, начальник ГСВА Борисюк та його заступник Віталій Кучерук провели огляд відновлення електропостачання в селищі Мощун та садовому товаристві Пуща-Водиця, де зруйновані дві підстанції.  Зараз, відновлювальні роботи активно продовжуються.
У четвер, 10 листопада, планується відкриття підстанцій, для цього встановлюють стовпи, протягують усі необхідні кабелі. Після відкриття підстанцій електропостачання буде відновлено.

10 листопада планується відкриття підстанцій

Начальник  ГСВА Сергій Борисюк та його заступник Віталій Кучерук провели огляд відновлення електропостачання в селищі Мощун та садовому товаристві Пуща-Водиця, де зруйновані дві підстанції

Раніше Інформатор писав, коли у Бучі відновлять стабільне водопостачання.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Ірина Мисюра

Фото: Telegram-канал Гостомельської військової адміністрації

Нагору