Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

В Ірпені біля банкоматів вишикувалися черги за готівкою

В Ірпені люди стоять у чергах до банкоматів через відключення світла.

Репортер Інформатора дізнався, що відбувається в банкоматах Ірпеня, коли з’являється світло, між періодичним відлюченням електроенергії.

Зараз в місцях Ірпеня, де є банкомати, вишикувалися великі черги і люди масово знімають гроші. Нагадаємо, в Україні через зростанням  дефіциту електроенергії застосовуються екстренні відключення світла.
У зв’язку з цим в більшості магазинів і супермаркетів можна розраховуватися лише готівкою. Навіть на ринках і в маленьких магазинах, де є можливість перевести кошти на банківську карту, це стає проблемою. Бо зникає мобільний зв’язок – мешканці регіону запасаються готівкою.

Біля Ощадбанку також спостерігається черга, але не тільки до банкоматів, а й у саме відділення. Банк працює лише тоді, коли є світло. Прийом в Ощадбанк відбувається за попереднім записом через офіційний сайт банку, у чат-боті додатків Telegram чи Messenger після проведення реєстрації картки в них і через контакт-центр за безкоштовним номером 0 800 210 800.

Черга біля супермаркету Novus

Ірпінь, відділення Привату. Через “віялові” відключення світла мешканці міста знімають готівку в банкоматах

Біля Ощадбанку також спостерігається черга, але не тільки до банкоматів. Банк працює, коли є світло

Раніше Інформатор повідомляв, як у Бучі надають адмінпослуги в умовах енергетичної кризи.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Ірина Мисюра

Нагору