Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

В Ірпені відбудеться творчий вечір Любко Дереша: благодійники запросили культового письменника, щоби зібрати гроші на дрон військовим землякам

У неділю, 13 листопада, в ірпінській Творчій майстерні поєднаються література, музика й доброчинність. Відомий український письменник Любко Дереш разом зі співачкою Mari Cheba проведуть творчий вечір. Зібрані гроші підуть на безпілотник для захисників.

Про це Інформатор повідомляє з посиланням на організатора заходу благодійний фонд «Україна – перезавантаження».

Доброчинці збирають кошти підрозділу, який із перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну виконує бойові завдання й за участі якого навесні було звільнено північні регіони. Закупити планують безпілотник, що може вести розвідку глибоко в тилу ворога. Обрана військовими модель коштує 480 тис. грн. Дрон уже зарезервовано, є досвідчений пілот.

Понад третину необхідної суми благодійники зібрали, а тепер долучають до доброї справи й митців. «Коли над сміливим містом сідатиме сонце і його огортатиме туман від річки-героїні, ми об’єднаємо свої зусилля для благодійного творчого вечора на користь ЗСУ», – написали організатори творчого вечора.

Отже тих, хто любить твори Любка Дереша, музику Mari Cheba та хоче допомогти бійцям із БІГ-регіону отримати такий необхідний для захисту України безпілотник, запрошують на зустріч у неділю, 13 листопада, з 15:00 до 19:00 у Творчій майстерні за адресою: м. Ірпінь, вул. Лісова, 3.

Попередньо треба зареєструватися через форму.

Плата за вхідний квиток – від 300 грн.

Раніше Інформатор розповідав про благодійний ярмарок, організований ірпінськими волонтерками.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Оксана Лук’яненко

Нагору