Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ТРЕШ

Вистрілив в обличчя коханій і втік: на Київщині затримала одесита, що переховувався 4 роки

У Бучанському районі правоохоронці затримали зловмисника, якого розшукували не один рік. Чоловік скоїв тяжкий злочин щодо жінки, в яку був закоханий, і втік.

Про це Інформатор повідомляє з посиланням на поліцію Київської області.

Невзаємне кохання призвело до трагічних наслідків: злочин стався в жовтні 2018 року в одному з офісів одеської служби таксі. 30-річний водій прийшов на робоче місце до диспетчерки, в яку був закоханий, утім та взаємністю не відповідала. Коли 34-річна жінка у відповідь на залицяння відмовила, таксист тричі вистрілив їй в обличчя з травматичної зброй та втік.

Травмована вижила, пережила кілька серйозних хірургічних операцій. А її кривдник відтоді був у розшук, аж доки його не примітили на Бучанщині. Як виявилося, чоловік дістав документи на чуже ім’я, оселився й жив у селі Крюківщина.

Працівники сектору карного розшуку зібрали про нього необхідну інформацію, призначили зустріч і затримали. Тепер фігуранта передадуть ініціатору розшуку – поліції Одеси.

Чоловіка, який скоїв злочин в Одесі й утік, розшукували 4 роки. Затримали в Бучанському районі

Як раніше повідомляв Інформатор, поліція розшукує підозрюваного в тяжкому злочині на Бучанщині.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Оксана Лук’яненко

Фото: Нацполіція

Нагору