Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Перший сніг у БІГ-регіоні: чи готові дорожники й дороги

Перший сніг прогнозують синоптики на Київщині цього четверга, 17 листопада. Загалом цього зимового сезону боротимуться з ожеледицею і прибиратимуть сніг 525 одиниць основної і додаткової спецтехніки.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на КМДА.

За прогнозом синоптиків, перший сніг у столиці випаде цього четверга. Також снігопад прогнозують у п’ятницю. Температура повітря опуститься до мінусу, в п’ятницю очікується до -3 градусів в БІГ-регіоні. На дорогах буде ожеледиця.

Цього сезону дороги, мости й тротуари оброблятимуть піщано-соляною сумішшю, рідкими хлоридами, рідким природнім бішофітом. Із ожеледицею боротимуться і прибиратимуть сніг 525 одиниць основної і додаткової спецтехніки. Дорожники розпочали цілодобове чергування на випадок снігопадів.

Влада закликає водіїв змінити гуму на авто й бути обачними на дорогах, особливо в темний час доби, а пішоходів – носити світловідбивні елементи, аби бути помітними для водіїв.

Із ожеледицею боротимуться і прибиратимуть сніг 525 одиниць основної і додаткової спецтехніки

Цього сезону дороги, мости й тротуари оброблятимуть піщано-соляною сумішшю, рідкими хлоридами, рідким природнім бішофітом

Раніше Інформатор писав, що Київщина готова до опалювального сезону на 83%.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Ірина Мисюра

Фото: КМДА

Нагору