Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Гостомелі по п’ятницях відбуваються літературні вечори

Поетичні й прозові рядки, написані місцевими літераторами, щоп’ятниці лунають у Гостомелі. Цього тижня звучала поезія у виконанні заслуженої артистки України.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Гостомельську селищну військову адміністрацію.

Без світла, зате в теплій, душевній атмосфері. Так напередодні, 18 листопада, відбувся черговий літературний вечір у Гостомелі. Поетичні рядки звучали у виконанні заслуженої артистки України Світлани Мустафи. Вона зачитала вірші, написані її батьком, Євгеном Товмачем.

Також свою творчість присутнім подарували два місцеві автори: Володимир Кузнець, якого в гостомель також знають як соліста народного хору “Криниця”, та житель зруйнованого військового містечка Володимир Симоненко.

Поетичні вечори в Гостомелі відбуваються щоп’ятниці. Оганізовує їх місцевий відділ культури, молоді та спорту за сприяння ГО “Моя громада”.

Із міркувань безпеки про місце проведення наступної зустрічі заздалегідь не повідомляють, але дізнатися цю інформацію можна в організаторки Катерини Павленко.

На літературному вечорі заслужена артистка України Світлана Мустафа читала поетичні рядки, написані її батьком Євгеном Товмачем

Щоп’ятничні літературні вечори організовує відділ культури, молоді та спорту ГСВА разом із громадськими активістами

Цієї п’ятниці прозвучали також твори двох місцевих літераторів Володимира Кузнеця та Володимира Симоненка

Раніше Інформатор писав про театральні прем’єри  та творчий вечір культового сучасного письменника Любка Дереша в Ірпені.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Ірина Мисюра

Фото: Facebook-сторінка ГСВА

Нагору