Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Макарівській та Бородянській громадах вулиці сіл і селищ у темну пору посилено патрулює поліція

У БІГ регіоні вечорами через економію електроенергії міста, селища й села занурюються в суцільну темряву, адже вуличне освітлення вимкнене. Саме тому поліція виходить на посилене патрулювання.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на поліцію Київської області.

У минулі три дні, з 18 по 20 листопада, посилене патрулювання відбувалося в Макарівській та Бородянській громадах. На охорону громадського порядку заступили 159 силовиків. Окрім бійців Бучанського управління поліції,  були також члени добровольчих формувань та громадські активісти.

За час патрулювання перевірили 379 людей та 174 транспортні засоби. На порушників склали протоколи. Так, молоді жителі Бородянки та Наливайківки перевозили канабіс, трьох водіїв упіймали нетверезими за кермом, ще четверо не мали документів. Зафіксували й численні недотримання правил дорожнього руху. А ще громадяни порушували тишу, курили та пиячили там, де це робити заборонено.

Також патрулюючи неосвітлені вулиці правоохоронці нагадували пішоходам, що нині бути ввечері без світловідбивних елементів смертельно небезпечно.

Щодня територію Бучанського району у вечірній та нічний час патрулюють 38 додаткових спільних нарядів поліції та добровольчих формувань тергромад.

18-20 листопада населені пункти Макаріщини та Бородянщини посилено патрулювали

Поліція нагадувала пішоходам про необхідність носити світловідбивні елементи

Щодня територію Бучанського району у вечірній та нічний час патрулюють 38 додаткових спільних нарядів поліції та добровольчих формувань тергромад

Раніше Інформатор повідомляв, що поліція Бучанщини посилила патрулювання у темний час доби.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Ірина Мисюра

Фото: поліція Київщини

Нагору