Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На Бучанщині в магазині дверей стався вибух

Надзвичайна подія сталася зранку в офісі, розташованого у житловому будинку. Пожежники прибули на місце й гасили приміщення майже одразу.

Про це Інформатор БІГ повідомляє з посиланням на Головне управління ДСНС України у Київській області.

Сьогодні, 10 січня, о 07:31 до оперативно-диспетчерської служби Бучанського району надійшло повідомлення про вибух у магазині «Двоє Дверей», що у цокольному приміщенні дев’яти поверхового житлового будинку у с. Софіївська Борщагівка на вулиці Чубинського.

На місце події прибули рятувальники 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Вишневе, 36-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Ірпінь та сільської пожежної охорони с.Софіївська Борщагівка.

Встановлено, що вибухнув акумулятор підключений до інвертора з послідуючим горінням. Загиблих та потерпілих не виявлено. Знищено кладову з готовою продукцією та пошкоджено інші приміщення магазину.

Пожежу локалізовано о 08:08 та повністю ліквідовано о 08:16.

Надзвичайники швидко прибули на місце події

Знищено кладову з готовою продукцією та пошкоджено інші приміщення магазину

Рятувальники закликають бути відповідальними та берегти своє життя і майно

Раніше Інформатор розповідав про те, як в Ірпені горів легковий автомобіль. А також про пожежі на Бучанщині, а саме як у Ворзелі та Шибеному свічки накоїли лиха. Та про Вадима Кузаку, який рятує людей із вогню з холодною головою.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Лілія Нємченко

Фото: ДСНС Київщини

Нагору