Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

В Ірпені відкрили поліційну станцію

Скільки поліцейських працюватиме у станції? Хто був присутнім на відкритті?

Кориспондентка Інформатора БІГ з місця події дізналась, хто відвідав станцію та де саме розташоване службове приміщення.

Сьогодні, 11 січня в Ірпені на вулиці Ветеранів Афганістану, 18Б відбулося офіційне відкриття поліційної станції. Це службове приміщення, що надається офіцеру громади для виконання покладених завдань у межах дільниці. Тут чотири офіцери громади забезпечуватимуть правопорядок, моніторитимуть криміногенну ситуацію в громаді та оперативно реагуватимуть на звернення громадян. Приймальні дні – вівторок і четвер з 12:00 до 16:00.

На подію прибув Чак Векслер – директор організації Police Executive Research Forum для налагодження співпраці, обміну досвідом та сприяння українським правоохоронцям під час широкомасштабного вторгнення росії.

“Наша допомога дуже необхідна, особливо зараз під час зими. Наша організація дбає про те, щоб в Україну доставили тисячу пар взуття та необхідну термобілизну”, – запевняє Чак Векслер.

Генерал Андрій Нєбитов розповів про міжнародну взаємодію та посилену роботу поліції під час воєнного стану.

Усі бажаючі відвідали Ірпінський відділ поліції, а також відновлений кінологічний центр, де проходять навчання бельгійські вівчарки малінуа, про яких ми розповідали раніше.

Приймальні дні – вівторок і четвер з 12:00 до 16:00

Представники поліції облаштували кабінети для роботи, а ще планують оформити куточок для дітей

Офіцери поліції (зліва направо): Владислав Бобко, Анна Стогній, Євгеній Зелений, Дмитро Апончук

Андрій Нєбитов – очільник поліції Київщини розповів про посилену роботу поліції під час воєнного стану

Сьогодні в Ірпені на вулиці Ветеранів Афганістану, 18Б відкрилася нова поліційна станція

На відкритті побували голова ірпінської громади Олександр Маркушин, генеральний директор Police Executive Research Forum (США) Чак Векслер та начальник Головного управління Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов

Раніше Інформатор розповідав про ТОП-10 затримань Київської митниці у 2022 році та про те, що поліція Київщини отримала 8 автомобілів для патрулювання Чорнобильської зони від Мітці Пердью.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Лілія Нємченко

Нагору