Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ТРЕШ

Мешканця Київщини судитимуть за вбивство сина

Мешканця села Білогородка, що на Київщині, судитимуть за вбивство та розчленування тіла власного сина.

Про це Інформатор БІГ повідомляє з посиланням на Київську обласну прокуратуру.

«У с. Білогородка в ніч з 24 на 25 вересня в приватному садовому будинку між батьком та сином на ґрунті довготривалих неприязних стосунків під час розпиття спиртних напоїв виник конфлікт. У ході сварки батько завдав ударів руками по голові сина, після чого останній не подавав ознак життя», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, щоб приховати злочин, чоловік за допомогою кухонного ножа розчленував тіло свого сина шляхом відсічення голови від тулуба. А потім на власному автомобілі відвіз тулуб вбитого сина до лісопосадки на території Білогородської територіальної громади. «Голову сина він сховав у чагарниках неподалік від житлового комплексу в с. Софіївська Борщагівка», – пояснюють в прокуратурі.

Нині обвинувачений знаходиться під вартою. Повідомляється, що за процесуального керівництва прокурорів Києво-Святошинської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно мешканця Київщини за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

Частини тіла вбитого сина

Речові докази, що були знайдені у будинку чоловіка

Раніше Інформатор БІГ вже повідомляв про резонансний злочин, де батько вбив молодого хлопця, частини тіла якого потім були знайдені в різних територіальних громадах Бучанського району.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Фото: Київська обласна прокуратура

Нагору