Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

“Довгострокова підтримка США буде запорукою нашої спільної перемоги” – Федорук

Завершився візит до Вашингтона міського голови Бучі. За чотири дні перебування в столиці США вдалося поспілкуватися з конгресменами, сенаторами, аналітичними центрами, представниками бізнесу, уряду та медіа.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Відбулася плідна зустріч в Конгресі під головуванням Майкла Маккола, голови Комітету із закордонних справ Палати представників США. Відвідали науково-аналітичні центри Wilson Center, Hudson Institute та Atlantic Council, які формують у тому числі й думку тих, хто приймає рішення стосовно України.

Колишній посол США в Україні Джон Гербст, директор Євразійського центру Atlantic Council, підкреслив символічну роль Бучі в боротьбі українців за незалежність.

Також, під час візиту було записано брифінги, інтерв’ю, подкасти, в яких звернулися до американського народу з закликом пам’ятати про нашу війну.

“Підтримка США є і буде запорукою нашої спільної перемоги”, – підкреслив мер Бучі Анатолій Федорук.

Відбулися плідні зустрічі

Спілкування з сенаторами та конгресменами

Колишній посол США в Україні Джон Гербст

Зустріч у науково-аналітичному центрі Wilson Center

Раніше Інформатор писав, що подарунок від США майорітиме в незламній Бучі. Українській делегації у Сполучених Штатах Америки вручили прапор.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Фото: Telegram Анатолія Федорука

Нагору