Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Протиповітряна оборона Києва та області стала міцнішою

Для протидії “Шахідам” у підрозділах Угруповання сил та засобів оборони Києва створено мобільні вогневі групи. Підготовлені екіпажі на легкових автомобілях підвищеної прохідності. 

Про це Інформатор БІГ повідомляє з посиланням на Сухопутні війська.

Автівки озброєні великокаліберними кулеметами та оснащені тепловізійними прицілами, а також іншими приладами для виявлення цілей і лазерного цілевказання.

Вогневі позиції для мобільних груп визначені так, щоб екіпаж якнайшвидше прибув на місце. Підготовка самого екіпажу до бою займає не більше однієї хвилини.

Кількість мобільних груп у складі угруповання постійно збільшується. Також ведеться робота задля покращення їх технічного оснащення. Мобільна вогнева група може знищувати також крилаті ракети та інші повітряні цілі.

Ворог на прицілі

На варті

В очікуванні

Протиповітряна оборона вдосконалюється

Зосереджені – шахід не прослизне

Наше небо буде чистим

Славно відпрацювали

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що застосунок «Повітряна тривога» попереджатиме українців не лише про повітряну тривогу, а й про загрозу радіації, хімічні атаки та обстріли.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Нагору