Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Бучанському управлінні поліції Київщини відзначили кращих працівників за 2022 рік

10 лютого начальник поліції Бучанського району Андрій Ткач привітав правоохоронців, які проявили себе під час нападу армією рф на Київщину.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанське районне управління поліції.

Зазначається, що найкращим поліцейським офіцером громади став майор поліції Дмитро Літовченко, який стоїть на варті правопорядку в Білогородській територіальній громаді. А кращим слідчим 2022 року визначено старшого лейтенанта поліції Антона Ченця.

«Відзначено чергового – майора поліції Юрія Мотрича. Кращою працівницею превенції назвали Юлію Соколову. Найліпший оперативний працівник – капітан поліції Давид Нещерет. Серед працівників сектору реагування патрульної поліції лідирує Антон Грицюк. А кращим дізнавачем стала Тетяна Зубенок. Також на Бучанщині визначили найкращий підрозділ воєнного року – це відділення № 4 – Дмитрівська, Білогородська територіальні громади, на території яких частково велись активні бойові дії», – йдеться у повідомленні.

До того ж, за сумлінне виконання службових обов’язків, професіоналізм, оперативність та наполегливість очільник поліції Бучанщини вручив зазначеним працівникам відзнаки, а керівники громад – цінні подарунки.

У свою чергу, начальник відділення міста Буча Віталій Лобас отримав ордер на службове житло за проявлений ним героїзм під час окупації.

«Відповідно до подання начальника Головного управління Національної поліції в Київській області та згідно з рішенням виконавчого комітету Бучанської міської ради ми вручаємо Віталію Сергійовичу цей документ, – зазначив заступник голови Бучанської громади Сергій Шепетько, – для мене велика честь – бути присутнім на цьому заході і відзначити від імені жителів Бучанської громади справжнього патріота, дуже сміливу людину, яка була поруч із нами в період окупації, деокупації, він постійно був на зв’язку, робив усе можливе, навіть, коли росіяни вже були на території громади, допомагав та охороняв наших жителів», – йдеться у повідомленні.

Насамкінець нагороджені поліцейські висловили подяку за високу оцінку їхньої служби та запевнили, що «продовжать сумлінно захищати жителів району 24/7!»

Нагородження працівників поліції

Нагородження поліції Київщини

Працівники поліції Київщини

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору