Коломия До сайту

Укрзалізниця запускає в Києві експрес для закоханих «Потяг до тебе»

«Укрзалізниця» до дня закоханих запускає в Києві експрес – «Потяг до тебе». Він курсуватиме 14, 18 та 19 лютого.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на АТ «Укрзалізниця».

Зазначається, що подорож триватиме 2,5 години по кільцю навколо Києва, починаючи і завершуючи на Центральному вокзалі. Відправлення 14 лютого о 18:56, а по вихідних, 18 та 19 лютого, о 12:56.

«Як щодо романтичної подорожі Києвом зі смачною вечерею та під справжнім паровозом? Ми пропонуємо саме такий оригінальний варіант святкового дозвілля: у новенькому вагоні, купе на двох, під романтичну музику, з можливістю замовити спеціальне меню від відомого українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка, який так само пригощає перших осіб наших дипломатичних рейсів», – йдеться у повідомленні.

До того ж, на борту будуть доступні нова чайна колекція Укрзалізниці та спеціальне десертне меню.

Крім того, пасажири зможуть зробити романтичне фото на фоні ретропаровоза.

Квитки на рейс вже доступні в застосунку «Укрзалізниці» й коштують 211 гривень. Важливо, що вечеря не входить до вартості квитка, а тому з кожним замовником звʼяжуться додатково.

Варто зауважити, що можливі вимкнення електроенергії на рух паровоза не вплинуть. А у разі повітряної тривоги після початку руху поїзда він продовжить рух до кінцевої зупинки за графіком.

Цікаво, що перші 5 купе у цьому поїзді Укрзалізниця планує віддати закоханим військовим, адже вся ця романтика була б неможливою без наших захисників.

«Якщо ви або ваша половинка боронять Україну в лавах ЗСУ і 14.02 буде в Києві, напишіть нам на service@uz.gov.ua з темою листа «Кохання переможе!» і прикладіть фото військового квитка. Перші 5 пар отримають від нас безкоштовні квитки та вечерю», – наголосили в АТ «Укрзалізниця».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко