Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На Бучанщині чолов’яга викрав електроінструменти, але попався з… гранатами

Днями жителі села Синяк звернулися до поліцейських офіцерів Бучанської громади з повідомленням про викрадення електроінструментів із гаражного приміщення їхнього двору.

Про повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київської області.

Переглянувши камери відеонагляду, правоохоронці відслідкували напрямок руху зловмисника та провівши низку пошукових заходів, викрили 42-річного місцевого жителя. Під час поверхневої перевірки офіцери виявили в нього корпус гранати “Ф-1”, набої та наркотичну речовину. Під час обшуку у підозрюваного виявили гранату “РГД – 5”, патрони та наркозілля, а також викрадені речі.

Наразі поліцейські затримали зловмисника та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактами крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами і незаконного зберігання наркотичних засобів (ч. 4 ст. 185, ч. 1 ст. 263, ч. 1 ст. 309 ККУ) слідчі Бучанського управління поліції Київщини розпочали досудове розслідування.

Результати обшуку

Ще одна граната

Раніше Інформатор БІГ писав, що поліція Бучанщини затримала зловмисника, який заліз до чужого будинку і намагався винести речі.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Нагору