Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Бучанська громада отримала портативні зарядні станції

38 портативних зарядних станцій отримали територіальні громади Київщини від уряду Японії та Програми розвитку ООН (ПРООН). Серед них і Бучанська громада, яка отримала необхідне обладнання. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Київщина стала першою, хто отримав такі пристрої. Решта станцій незабаром будуть доставлені до місцевих громад по всій країні. Загалом для всіх регіонів України було закуплено 1000 зарядних станцій. Вони допоможуть заряджати необхідні девайси та бути на зв’язку навіть за відсутності електроенергії.

Виступаючи на церемонії передачі, Ііджіма Ясумаса, радник-посланник Посольства Японії в Україні, сказав: “Разом із країнами G7 та міжнародним співтовариством Японія, як цьогорічна країна, що головує у G7, продовжує надавати підтримку та допомогу народу України.”

Бучанська громада отримала нові зарядні станції

Японія продовжує надавати підтримку та допомогу народу України

Портативні зарядні станції для громад України

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що ПРООН допоможе Ірпеню з демонтажем пошкоджених приватних будинків. Ірпінь стане пілотним містом цієї ініціативи.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Нагору