Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучі презентували рух національно-патріотичної організації “Пласт”

У Бучі на базі Пластового вишкільного центру відбувся захід на якому батьки та їхні діти знайомились з національно-патріотичною організацією “Пласт”. Аби налаштуватися на ефективну працю та сприйняття важливої інформації зустріч розпочалася з цікавої гри.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на пресслужбу управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації.

Представники центру, досвідчені пластуни провели інформативну презентацію, познайомивши всіх охочих з пластовим рухом та поділившись власним досвідом пластунства.

Учасники зустрічі дізналися про мету створення Пласту, про те як він впливає на різні аспекти розвитку дитини. Присутнім розповіли про структуру пласту та терміни: курень, провідник, писарь, господар та інші. Дізналися, що таке пластовий закон та як стати до організації.

Вже після лекції про Пласт і спілкування, частина батьків виявила бажання долучитися самим та долучити своїх дітей до національної скаутської організації. Тепер вони зможуть взяти участь в наступних лекціях, вишколах щодо навчання пластунству.

“Такі зустрічі ми плануємо проводити на регулярній основі, а також приїжджати в інші громади Київщини з презентацією “Пласту”. Отже, радимо вам слідкувати за анонсами в наших соціальних мережах та долучатися до нових заходів!”, – прокоментували захід в Пласті.

Під час презентації національно-патріотичної організації “Пласт” у Бучі

Раніше Інформатор БІГ розповідав про онлайн-презентацію грантових можливостей для бізнесу від Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України”.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Нагору