Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Спортсмен із Коцюбинського став чемпіоном світу з ММА

Іван Ющенко з Коцюбинського став чемпіоном світу зі змішаних єдиноборств ММА у ваговій категорії 77,1 кг серед молоді.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на National MMA Federation of Ukraine.

18-річний Іван здобув перемоги у всіх двобоях на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА, що відбувся на STARK ARENA в столиці Сербії Белграді. У фінальному протистоянні здолав бійця з Вірменії. Готував до турніру молодого спортсмена з Бучанщини Федір Середюк, тренер з СК “Гермес”.

На оголошення результатів після фінальної сутички Іван вдягнув футболку із зображенням Едуарда Костриці, чемпіона України з ММА, який загинув під Бахмутом боронячи незалежність нашої держави.

Загалом у змаганнях взяли участь понад 550 спортсменів із 63 країн світу, що зробило чемпіонат світу IMMAF 2022 найбільшою подією в історії.

Чемпіон світу з Коцюбинського Іван Ющенко

Переможець світових змагань зі змішаних єдиноборств ММА

Іван з наставником

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що боксер з Бучі став срібним призером всеукраїнського турніру серед чоловіків та жінок “Кубок Києва”. Також спортсмени з Ірпеня вибороли три медалі на чемпіонаті України з армрестлінгу, який відбувся у Львові.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Фото: Іван Ющенко, СК “Гермес”

Нагору