Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Євросоюз надасть 7 мільйонів євро для “зеленої” розбудови українських міст

У Бучі відбулася зустріч мерів міст Київської області за участі міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Руслана Стрільця та Комісара ЄС з питань навколишнього середовища, океанів і рибальства Віргініюса Сінкявічюса. Було оголошено, що Європейський Союз надасть 7 мільйонів євро для “зеленої” розбудови українських міст.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

На заході, 17 лютого, Анатолій Федорук презентував два проєкти, що стосуються життєдіяльності Бучанського регіону.

“Важливим проєктом для нашої громади є реконструкція водопровідних мереж та систем очищення питної води. Бо все що ми маємо зараз – це спадок з радянських часів, який потребує серйозної модернізації. Також у регіоні необхідний сучасний комплекс з сортування й переробки сміття, бо це є основою сталого розвитку громади. Обидва проєкти презентував сьогодні разом з проєктами від мерів інших міст Київщини”, – зауважив Бучанський міський голова.

Зустріч очільників міст Київщини

Анатолій Федорук презентував два проєкти

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що Литва допомагає у відновленні закладів освіти на Бучанщині. Уряд Литви допомагає у відновленні Бородянського ліцею №1 та дитячого садочку №6 “Радість” в Ірпені.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Нагору