Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Ірпінь відвідала директорка МВФ: вражена наслідками російської агресії

Аби побачити наслідки російської агресії до Ірпеня приїхала директорка-розпорядниця Міжнародного валютого фонду Крісталіна Георгієва.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську міську раду.

Директорці МВФ показали вже легендарний міст в Романівці, розповіли про евакуацію “дорогою життя” та відчайдушну боротьбу наших захисників. Також вона побувала на найбільшій станції очищення й знезалізнення води Ірпеня та в Ірпінській дитячо-юнацькій спортивній школі. Це ті об’єкти, які були пошкоджені під час бойових дій у місті, і на відновлення яких місту дуже потрібне фінансування.

Пані Георгієва була вражена побаченим і пообіцяла сприяти тому, щоб Ірпінь отримав фінансову допомогу для якнайшвидшого відновлення інфраструктури міста. Вона зазначила, що вже цього тижня має відбутися зустріч представників країн-донорів МВФ, де вкотре буде обговорюватися питання допомоги Україні саме у напрямку відбудови.

Директорка-розпорядниця Міжнародного валютого фонду Крісталіна Георгієва

Директорці МВФ показали легендарний міст в Романівці

Пані Георгієва пообіцяла сприяти відновленню інфраструктури Ірпеня

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що представники НАТО відвідали деокуповані після масштабного вторгнення Росії в Україну Бучу та Гостомель. А також про те, що Посол Королівства Данії в Україні та депутат данського Парламенту відвідали Бучу, аби на власні очі побачити наслідки війни росії проти України.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Фото: Ірпінська міська рада

Нагору