Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

До річниці повномасштабного вторгнення поліція Київщини та рок-гурт «Е.К.А» зняли разом відеокліп

До річниці війни поліція Київщини та рок-гурт «Е.К.А» присвятили кліп хороброму українському спротиву окупантам та порятунку громадян від армії рф.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Київській області.

Зазначається, що у відео використовуються реальні кадри перших днів вторгнення армії рф на Київщину.

Сам кліп знімався в Бородянці та у знищеній окупантами школі в селі Богданівка. До того ж, у матеріалах використані хроніки евакуації та допомоги громадянам під час бойових дій.

«Я пам’ятаю той день, коли всі інтернет-ресурси виклали фото звірств з цих українських міст і я крізь сльози та біль стала до мікрофону і записала, а точніше прокричала пісню «Не стріляй», – сказала виконавиця пісні Катерина Бойко.

У кліпі також присутній образ поліцейського, який віддав власне життя, захищаючи Батьківщину та її громадян.

«Битись за рідну землю – наш обов’язок. Віддати життя за Батьківщину – честь. Вічна пам’ять полеглим поліцейським та усім загиблим воїнам! Слава мужнім захисникам України і українському народу!» – зауважив керівник поліції Київщини, генерал Андрій Нєбитов.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору