Коломия До сайту

У Бучанській громаді позбавляться російських та радянських назв вулиць

Бучанська громада прощається з російськими та радянськими назвами вулиць. Нові назви обираєте ви.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Ще торік Бучанська міська рада напрацювала проєкт рішення “Про перейменування вулиць на території Бучанської міської територіальної громади”, яке планують винести на голосування в одну з найближчих сесій.

Зважаючи на високу активність обговорення, голосування триватиме до 10 березня. І саме його результати розгляне спеціальна комісія, щоб подати на розгляд сесії Бучанської міськради.

Обирайте населений пункт, у якому ви проживаєте, та обирайте варіант назви, який вам подобається. Перейменування вулиць Бучанської громади – пропонуйте варіанти!

Будьте активними – давайте разом оберемо вдалі найменування для наших вулиць. Пропозиції також можна надсилати на електронну адресу відділу містобудування та архітектури Бучанської міської ради: archbucha@gmail.com.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у Бучі в рамках декомунізації демонтували напис на пам’ятному знаку російському письменнику Михайлу Булгакову, який з родиною деякий час проживав у місті.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець