Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ТРЕШ

На Київщині жінка та її співмешканець ґвалтували та катували неповнолітніх дітей

У Броварському районі Київської області правоохоронці повідомили про підозру жінці та її співмешканцю, які ґвалтували, катували та погрожували вбивством трьом малолітнім дітям.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську обласну прокуратуру.

Зазначається, що жінці та її співмешканцю повідомили про підозру за фактами домашнього насильства, катування, погрози вбивством, зґвалтування, сексуального насильства, вчинення розпусних дій та злісного не виконання обов’язків по догляду за дітьми (ст. 126-1, ч. 2 ст. 127, ч. 1 ст. 129, ч. 3 ст. 149, ч. 4, 5 ст. 152, ч. 5 ст. 153, ч. 2 ст. 156, ст. 166 КК України).

«За даними слідства, підозрювані тривалий час знущалися з трьох дітей віком 3, 5 та 11 років, які проживали в антисанітарних умовах. Співмешканці зловживали алкоголем та влаштовували сварки, які часто переростали в бійку на очах у малолітніх дітей. Малечу часто карали, ставили біля стіни на коліна з піднятими руками до верху. Аби сусіди не чули дитячий плач жінка закривала їм рот ганчіркою та погрожувала вбивством», — йдеться у повідомленні.

Горе-мати демонструвала дітям свої статеві органи і вчиняла сексуальне насильство над ними. До того ж, дітям не давали їжу та змушували їсти фекалії.

До суду вже скерували клопотання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Дітей вилучено з родини й наразі вони знаходяться під опікою патронатної служби.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору