Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ТРЕШ

Субкультура ПВК «Редан» у БІГ-регіоні

Поліція Київщини відреагувала на ймовірний збір представників субкультури ПВК «Редан» на Київщині.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанське районне управління поліції.

Зазначається, що 28 лютого в одному з месенджерів з’явилась інформація щодо ймовірного збору представників субкультури «Редан» в одному з ресторанів швидкого харчування міста.

«Правоохоронці Бучанського управління поліції Київщини негайно відреагували. На місці поліція виявила 4-х підлітків, з якими провела профілактичні бесіди, а також з їх батьками», – йдеться у дописі.

Правоохоронці Бучанського управління поліції Київщини звернулися до батьків й закликали бути друзями для своїх дітей, проводити з ними більше часу, підтримувати їх та цікавитися, з ким вони спілкуються і як проводять власне дозвілля.

Нагадаємо, ПВК «Редан» – це агресивна молодіжна субкультура, яка займається масовими бійками. Рух зародився в росії, де підлітки влаштовували заворушення в торгових центрах. За інформацією росЗМІ, 24-25 лютого було затримано близько 300 неповнолітніх, а вже 27 лютого рух вперше помітили в Україні.

Відомо, що нова молодіжна субкультура походить від популярного японського підліткового Аніме Hunter x Hunter, де було бандитське угруповання «Редан».

Члени ПВК «Редан» збираються у великі групи і влаштовують масові бійки з національними меншинами або представниками інших субкультур.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що правоохоронці Київщини викрили масштабний канал збуту наркотиків і зброї.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору