Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Бучу відвідали депутати Європарламенту

Бучу відвідала делегація з восьми депутатів Європарламенту від “Європейської Народної Партії” на чолі з головою партії Манфредом Вебером.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Разом із міським головою та настоятелем Храму Апостола Андрія Первозванного, євродепутати побували на місці масового поховання 116 вбитих росіянами бучанців. Оглянули фото-свідчення звірств та руйнувань, які російські окупанти завдали нашому місту.

“Європейці дуже близькі з українцями та солідарні з вами у вашій боротьбі. Я сподіваюся на наш спільний майбутній успіх у сім’ї європейських народів”, — зазначив пан Вебер у розмові з Бучанським міським головою Анатолієм Федоруком.

Ключовою також була тема співпраці щодо відновлення зруйнованої інфраструктури та потужної підтримки ЄС і міст-побратимів.

“Немає слів, щоб описати відчуття, коли бачу в такому стані Бучу, Бородянку, Ірпінь… путін їх просто знищив. Але Європа допоможе відбудувати. Ми будемо підтримувати Україну стільки, скільки це потрібно. Ми відбудуємо Україну!”, – заявив Манфред Вебер.

Євродепутати побували на місці масового поховання 116 вбитих росіянами бучанців

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що литовська делегація на чолі з віцеміністром МЗС Литви Мантасом Адоменаісом ознайомилися з процесом відновлення двох закладів освіти Бучанського району, а також читайте: “Ми будемо боротися за вас і вашу свободу”: прем’єр-міністерка Італії Джорджа Мелоні відвідала Бучу та Ірпінь. Вона прибула до столиці потягом з польського міста Перемишль, що неподалік українського кордону.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Нагору